abc.lv skaitļos

Lietotāji online106
Aktīvie uzņēmumi25214
Nozares raksti1281
Ekspertu atbildes3041
Iznācis žurnāla "Būvinženieris" oktobra numurs : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Iznācis žurnāla "Būvinženieris" oktobra numurs

Iznācis žurnāla "Būvinženieris" oktobra  numurs

Lasītājiem pieejams žurnāla "Būvinženieris" jaunais oktobra izdevums.

Žurnālā "Būvinženieris" Nr. 82 lasiet:

  • Sumināti Būvindustrijas lielās balvas – Pamatakmens saņēmēji Latvijas Būvinženieru savienības (LBS) rīkotajā profesionāļu cildināšanas sarīkojumā. Savukārt Ekonomikas ministrijas, LBS un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas kopīgi organizētajā konkursā Energoefektīvākā ēka Latvijā desmito gadu pēc kārtas sveikti daudzdzīvokļu māju un publisko būvju sekmīgākie būvētāji un atjaunotāji.
  • Būvniecības nozares dalībniekiem ir jāstrādā godīgi, intervijā "Būvinženierim" saka "Gada projektu vadītājs 2020" Jānis Zilgme. Viena viņa sapņu būve jau uzcelta – Starptautiskā skola Piņķos ar Zilgmes dalību no A līdz Z tapusi perfekti lietišķā sadarbībā ar ikviena dalībnieka augstāko atbildību.
  • Ķekavas skolu kā koka daudzpusīgas izmantošanas piemēru, kādu Latvijas reģionos ir arvien vairāk, apraksta Antra Viļuma, Dr. arch.
  • Infrastruktūras inženieris Aivars Treicis apraksta Rīgas vēsturiskā centra infrastruktūras izpētes secinājumus un sniedz ieteikumus pazemes tīklu izmantošanai un atjaunošanai.
  • Latvijas Lauksaimniecības universitātes pētnieks Ulvis Skadiņš publicē pētījuma secinājumus par šķiedru betona īpašībām un pielietojumu.
  • Tehnoloģiju, energoefektivitātes un vides sadaļā apraksti par piemērotākā siltumizolācijas materiāla izvēli, valsts ēku atjaunošanas rezultātiem pērn un lietusūdens apsaimniekošanu.

Abonē drukāto un elektronisko "Būvinženieri" www.buvinzenierusavieniba.lv, buvinzenieris@blbs.lv, www.abone.lv vai pērc žurnālu Preses servisa tirdzniecības vietās!

Banner 280x280

 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai