abc.lv skaitļos

Lietotāji online111
Aktīvie uzņēmumi25223
Nozares raksti1280
Ekspertu atbildes3041
Kādu žogu izvēlēties? : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Kādu žogu izvēlēties?

Kādu žogu izvēlēties?

Līdz ar pavasara iestāšanos aktuāli kļūst arī piemājas teritorijas labiekārtošanas darbi. Dažkārt tie ietver arī žoga remontu vai pat tā maiņu. Kā zināms, žogs pilda ļoti būtiskas funkcijas – aizsargā un nodrošina privātumu, tādēļ tas jāizvēlas rūpīgi. Šobrīd nopērkami dažādu veidu žogi, kas ļauj katram privātmājas īpašniekam veikt sev piemērotāko izvēli. 

Segmentētie žogi 
Viens no ekonomiskākajiem variantiem ir segmentētie žogi, turklāt to izvēle ir daudzveidīga. Šī veida žogi ir piemēroti plašu teritoriju norobežošanai. Izvēloties segmentēto žogu, jāņem vērā, ka tas neierobežo redzamību, tādēļ, iespējams, vēlēsieties pie žoga stādīt augus, kas aizsegs skatu, nodrošinot lielāku privātumu. 

Ruļļu žogi 
Plaši izmantoti ir arī ruļļu žogi, kas ir pietiekami lēts un viegli uzstādāms risinājums. Atkarībā no dizaina tas var nodrošināt lielāku vai mazāku caurredzamību. Tirgū ir pieejami arī lauksaimniecībai piemēroti ruļļu žogi. 

Metāla žogi 
Klasisks risinājums ir metāla žogs. Šāda izvēle nodrošinās lielāku privātumu. Tie pieejami dažādos dizainos, kas tos padara arī estētiski pievilcīgus. Metāla žogu izgatavošanā var tikt izmantoti žogu stabi vai loksnes. Katrs no šiem veidiem nodrošina atšķirīgu rezultātu, tomēr izvēle vairāk ir gaumes jautājums, jo, neatkarīgi no metāla žoga veida tas būs izturīgs un drošs risinājums. 

Koka žogi 
Arī koka žogs ir klasisks risinājums. Tie ir skaisti, tomēr, lai labi kalpotu daudzus gadus, svarīga ir pareiza žoga apstrāde, uzstādīšana un apkope. Jārēķinās, ka koka žogi ik pa laikam ir jāatjauno, jo mitruma ietekmē tie var sākt pūt. 

Pieejami arī dekoratīvie žogi, kas lieliski iederēsies dažādu objektu norobežošanai, piemēram, dārzā. 

Noteikti jāpiemin arī automātiskie vārti, kas ir mūsdienīgs un praktisks risinājums, ko izvēlas arvien vairāk privātmāju un automašīnu īpašnieku. 

Privacon Baltics – kvalitatīvi logi visām prasībām 
Ja pienācis laiks jauna žoga uzstādīšanai, ieskatieties Privacon Baltics piedāvājumā www.privacon.lv, kur atradīsiet sev piemērotāko risinājumu. Jūsu izvēlei tiek piedāvāti dažādu veidu žogu paneļi, vārtu automātika, skrūvpāļi, kā arī viss nepieciešamais kvalitatīvai žoga uzstādīšanai. 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai