abc.lv skaitļos

Lietotāji online40
Aktīvie uzņēmumi25217
Nozares raksti1284
Ekspertu atbildes3041
Arvien vairāk individuālo ēku būvnieki pamatu betonēšanai izmanto PERI DOMINO vieglo veidņu sistēmas priekšrocības. : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Arvien vairāk individuālo ēku būvnieki pamatu betonēšanai izmanto PERI DOMINO vieglo veidņu sistēmas priekšrocības.

Arvien vairāk individuālo ēku būvnieki pamatu betonēšanai izmanto PERI DOMINO vieglo veidņu sistēmas priekšrocības.
{IMAGE} Pielietojuma priekšrocības, kādas celtniekiem piedāvā PERI DOMINO veidņu risinājumi individuālo ēku būvniecībai, īpaši būtiskas ir šobrīd, kad Latvijas celtnieki un pasūtītāji cenšas optimizēt būvniecības izmaksas, vienlaikus nodrošinot visaugstāko darbu izpildes kvalitāti. Industriālo veidņu risinājumi individuālo dzīvojamo ēku pamatu, sienu un pārsegumu betonēšanai nodrošina iespēju darbus veikt minimālos termiņos, realizēt precīzu pamatu, sienu un pārsegumu ģeometriju, kā arī iegūt augstu betona virsmas kvalitāti. PERI DOMINO ir vieglā veidņu sistēma, kuras elementu pārvietošanai un montāžai nav nepieciešams celtnis. Tipveida veidņu paneļi ļauj vienkārši un ērti realizēt nepieciešamo risinājumu lentveida, stabveida pamatu un sienu (liekto un apļveida) betonēšanai. Tikai 4 paneļu platumi - 1.0m, 0.75m, 0.5m un 0.25m, paneļu augstumi - 3.0m; 2.5m; 1.25m; 0.75m, ļauj vienkārši un ērti realizēt nepieciešamo veidņu risinājumu pamatu un sienu betonēšanas darbiem. PERI DOMINO vieglo veidņu risinājums individuālās dzīvojamās mājas pamatu betonēšanai Rīgas rajonā, Stopiņu novadā. 2008. gada aprīlis. Kopējais veidņu apjoms šiem pietiekami sarežģītas konfigurācijas pamatiem sastāda 214 kvadrātmetrus, veidņu risinājumam tiek izmantoti 1,25 m augsti DOMINO veidņu paneļi. Celtnieku brigāde precīzi vienas nedēļas laikā veica veidņu montāžu, betonēšanas darbus, veidņu demontāžu un atgriešanu PERI noliktavā, iegūstot precīzu pamatu ģeometriju un augstu virsmas kvalitāti. Šādas iespējas, runājot par termiņu, kvalitāti, nepieciešamo cilvēku skaitu objektā, var nodrošināt tikai PERI veidņu un risinājumu pielietojums. Svarīgs fakts – ēkas pamati ir jāsiltina tikai no ārpuses. Šādi veicot betonēšanas darbus, siltināšanu ir ērti un vienkārši realizēt tālākajā ēkas būvniecības procesā. Projektā paredzēto kolonnu betonēšanai izmanto tos pašus DOMINO tipveida veidņu elementus. Veidņu montāža notiek saskaņā ar katram konkrētam projektam atbilstošu veidņu izklājumu, kurā precīzi norādīta katra elementa atrašanās vieta. PERI nodrošina veidņu risinājumu izstrādi, konsultācijas, materiāla komplektāciju, piegādi objektā, organizē ikmēneša bezmaksas informatīvi praktiskus seminārus par PERI produktu efektīvu pielietojumu celtniecības objektos. PERI veidņu speciālisti ir gatavi izstrādāt veidņu nomas izmaksu aprēķinu un sniegt konsultācijas par labāko veidņu pielietojumu Jūs interesējošā objekta pamatu betonēšanai. Lūdzam sazināties ar PERI veidņu projektu vadītājiem. Biroja tālr. 7134111, mob. tālr. 29376202 – Māris Bērziņš, 28394040 – Rolands Indriksons. Jūsu rīcībā ir katalogi un ilustratīvi bukleti par PERI DOMINO veidņu sistēmas un tās mezglu efektīvu pielietojumu celtniecības objektos. Pasūtiet bezmaksas katalogus par PERI sistēmām pa tālruni 2 9 462 393 – Māris Šmits, vai e-pastu: maris@peri-latvija.lv Komercinformācija
Banner 280x280 Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai

Kas ir ceļa servitūts? Skaidro RSU Lekt. PhD Jolanta Dinsberga: Pielaiko telpu, māju, dārzu

Kas ir ceļa servitūts? Skaidro RSU Lekt. PhD Jolanta Dinsberga: Pielaiko telpu, māju, dārzu

Ko darīt, ja īpašumam nav piekļuves pie ceļa? Vai var izmantot kaimiņa zemes gabalā jau esošu ceļu vai izbūvēt jaunu? Šādos gadījumos var noformēt ceļa servitūtu. Kā to izdarīt juridiski pareizi, video skaidro Rīgas Stradiņa universitātes RSU Sociālo zinātņu fakultāte docētāja, šķīrējtiesnese, juriste Ph. D. Jolanta Dinsberga, kura par šo tēmu veica promocijas darbu.