abc.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi25214
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
VNĪ plāno Daugavpils cietokšņa konservējamo ēku jumtu rekonstrukciju : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

VNĪ plāno Daugavpils cietokšņa konservējamo ēku jumtu rekonstrukciju

VNĪ plāno Daugavpils cietokšņa konservējamo ēku jumtu rekonstrukciju
VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) izsludinājusi iepirkumu par Daugavpils cietokšņa teritorijā Finanšu ministrijas valdījumā esošo konservējamo ēku jumtu rekonstrukcijas tehniskā projekta izstrādi un autoruzraudzību, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Iepirkums attiecas uz četrām Daugavpils cietoksnī esošām ēkām - Imperatora ielā 8 (jumta apbūves laukums - 5042,30 kvadrātmetri), Aleksandra ielā 5A (248,20 kvadrātmetri), Aleksandra ielā 13 (1236,90 kvadrātmetri) un Nikolaja ielā 2 (4295,10 kvadrātmetri).

Pretendenti piedāvājumu var iesniegt par vienu vai vairākām iepirkuma daļām, taču nedrīkst iesniegt piedāvājuma variantus.

Piešķirtais finansējums visa projekta realizācijai ir 88 000 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Gadījumā, ja iesniegtie piedāvājumi pārsniedz pasūtītāja VNĪ finanšu iespējas, tad VNĪ pēc saviem ieskatiem var attiekties no vienas vai vairākām iepirkuma daļām, tas ir, neslēgt iepirkuma līgumu par vienu vai vairākām iepirkuma priekšmeta daļām.

Iepirkuma nolikums paredz, ka būvvaldē saskaņots tehniskais projekts ir jānodod VNĪ līdz 2014.gada 10.decembrim, bet būvprojekta realizācijas autoruzraudzība jāveic no būvdarbu sākšanas dienas līdz objekta nodošanai ekspluatācijā.

Banner 280x280

Pretendenti savus piedāvājumus var iesniegt līdz 2014.gada 15.septembra plkst.14 katru darba dienu VNĪ Dokumentu pārvaldības daļā, Vaļņu ielā 28, Rīgā, iesniedzot personīgi vai nosūtot pa pastu.

Valdība šī gada martā nolēma, ka ministrijām, kuru pārziņā būs Eiropas Savienības (ES) politikas un ārvalstu finanšu līdzekļu instrumenti, plānojot 2014.-2020.gada plānošanas perioda ES politiku un ārvalstu finanšu līdzekļu mērķteritoriju, jāizvērtē iespēja paredzēt investīcijas Daugavpils cietoksnī, lai veicinātu ES politiku un ārējo finanšu instrumentu piesaisti Daugavpils cietokšņa saglabāšanai un attīstībai.

Lai novērstu Daugavpils cietoksnī VNĪ pārvaldīšanā esošo nekustamo īpašumu tehniskā stāvokļa pasliktināšanos un kultūrvēsturiskās vērtības zudumu, valdība atbalstīja lēmumu veikt šo nekustamo īpašumu pakāpenisku konservāciju.

Rīga, 23.aug., NOZARE.LV.

Foto: Edijs Pālens / LETA

 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai