abc.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi25214
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
MRT, SIA, Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073 : uzņēmumi : abc.lv

Foto 8

Elektromateriāli
Abrazīvie materiāli
Akumulatoru lādētāji
Instrumenti
Istabas paklāji
Atslēgas
Trauki
Preces dārzam

Kontakti

  1. +371 26231949
  2. info@mrt.lv
  3. https://www.mrt.lv/lv

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Juridiskie dati

  1. 44103124964
  2. LV44103124964
  3. 06.08.2019
  4. 06.08.2019
  5. Rencēnu iela 7B, Rīga, LV-1073
  6. 2022

Apraksts

SIA "MRT" ir elektromateriālu ražošanas un vairumtirdzniecības uzņēmums ar ražotni un noliktavu Rīgā. Veiksmīga sadarbība gan ar lielākajiem, gan mazākiem elektromateriālu un būvniecības veikaliem visā Latvijā un ES valstīs, kā arī elektromontāžas uzņēmumiem pierāda SIA "MRT" kā uzticamu un izdevīgu partneri elektromateriālu piegādes jomā.


Vairāk

Ražošana:

  • 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā.
  • 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta.
  • IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā.
  • Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas.
  • Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.

 


Vairāk

Vairumtirdzniecība:

  • Elektromateriāli - galvenais SIA "MRT" vairumtirdzniecības virziens. Plašs zemsprieguma elektromateriālu klāsts no atpazīstamiem ražotājiem - Hager, ETI, SCAME, Elektro-Plast, SEZ, Zamel, Chint, Malpro, UNI-T u.c.
  • Citas preces - papildus elektromateriāliem, vairumtirdzniecībā piedāvājam arī tādas preču grupas kā abrazīvie materiāli, instrumenti, mājai un dārzam, mēbeļu furnitūra, saimniecības preces, sports, tūrisms un atpūta. Plašs zemsprieguma elektromateriālu klāsts. Slēdži, kontaktligzdas, rozetes, Rūpnieciskās kontaktligzdas un kontaktligzdu bloki. Apgaismojums, lampas, gaismekļi, LED spuldzes, lampas, LED apgaismojums, kabeļi, pagarinātāji, automātika, sadales skapji. Darba instrumenti. Instalācija un to piederumi. 95% no mājaslapā redzamajām precēm ir pieejamas uz vietas mūsu noliktavā.

 


Vairāk

Atslēgvārdi

Abrazīvie materiāli, Auto piederumi, Elektromateriāli, Instrumenti, Mājai un dārzam, Mēbeļu furnitūra, Saimniecības preces, Sports, tūrisms un atpūta, Dimanta griezējdiski, Dimanta slīpēšanas diski, Fibro slīpdiski, Galodas, Griezējdiski, Pulēšanas diski, Rokas birstes, Slīpēšanas sūkļi, Slīppapīri, Stiepļu birstes, Akumulatoru lādētāji, Auto mazgāšanas, tīrīšanas birstes, Auto pumpji, Auto riteņu atslēgas, Hidrauliskie domkrati, Kravas nostiprināšanas siksnas, Piltuves, kannas degvielai, Auklas, Atkritumu maisi, Baterijas, Darba cimdi, Līmes, Līmlentas, iepakojuma plēves, Katli, Pannas, Stiklšķiedru virves, Termometri, Virtuves piederumi, Bērnu teltis, Piepūšamie matrači, gultas, spilveni, Gāzes degļi, plītiņas un baloni, Piepūšamie kajaki, Pumpji, Saliekamās kempinga gultas, Šūpuļdīvāni, Termosi, termokrūzes, apgaismojums, paklāji, kājslauķi, sildītāji, Kontaktligzdas, Kontaktligzdu ražošana, Rozetes, Slēdži, slēdžu ražošana, Elektromateriālu ražošana, Elektrotehnisko iekārtu un elektromateriālu ražošana, Apgaismes tehnikas ražošana, zemsprieguma elektromateriāli. kontaktligzdu bloki, Montāžas kārbas, Zemapmetuma kārbas (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. Zemapmetuma slēdži, virsapmetuma slēdži, virsapmetuma kontaktligzda, Elegants un funkcionāls dizains, baltā vai pelēkā krāsā, Pagarinātājvads, Vada spole, Elektroenerģijas skaitītājs, Kontaktori, Motora aizsardzības automātslēdži (motora palaidēji), Termiskās pārslodzes releji, Laika relejs, Krēslas slēdzis, Durvju zvans, Gongs, Drošinātāji, Metāla sadales skapji, Plastmasas sadales skapji, Vadu savilcēji, Termocaurules, Gofrētas caurules, Virsapmetuma kārbas (montāžas kārbas), IP66 kontaktligzda (rozete), Kontaktligzdu bloki (rozešu bloki), Rūpnieciskās kontaktligzdas un kontaktspraudņi (visa grupa), Indikatori un multimetri, Griezējdiski, Baterijas, Darba cimdi, Pannas, Termometri, Peļu slazdi, Paklāji, Kājslauķi, Puķu podi, orhideju vāzes, Vīna piederumi, Saliekamās kempinga gultas, Šūpuļdīvāni, Gāzes degļi, plītiņas un baloni, Apgaismes tehnikas tirdzniecība Dārzciems, Elektromateriālu tirdzniecība Dārzciems, Elektrotehnisko iekārtu un elektromateriālu tirdzniecība Dārzciems, Kontaktligzdas Dārzciems, Kontaktligzdu tirdzniecība Dārzciems


 


Vairāk

Preču zīmes

Mājas lapa internetā