abc.lv skaitļos

Lietotāji online44
Aktīvie uzņēmumi25222
Nozares raksti1280
Ekspertu atbildes3041
Sāk atjaunot pārvadu uz Daugavpils šosejas pie Pļaviņām : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Sāk atjaunot pārvadu uz Daugavpils šosejas pie Pļaviņām

Sāk atjaunot pārvadu uz Daugavpils šosejas pie Pļaviņām

Rīga, 30.marts, LETA. Šonedēļ sākas ceļa pārvada atjaunošanas būvdarbi uz valsts galvenā autoceļa Rīga-Daugavpils-Krāslava-Baltkrievijas robeža (Pāternieki)(A6) pie Pļaviņām 119,05.kilometrā, aģentūrai LETA pavēstīja AS "Latvijas valsts ceļi".

Satiksme pār pārvadu tiks organizēta pa vienu brauktuves joslu, ar viena luksofora posmu. Būvobjektā būs ātruma ierobežojums 50 kilometru stundā.

Banner 280x280

Aptuveni 100 metru garajam pārvadam uz Daugavpils šosejas tiks frēzēts vecais asfalts, demontētas esošās margas un aizsargbarjeras. Tāpat paredzēts atjaunot hidroizolāciju, izbetonēt pārvada gala balstus un izbūvēt jaunas sešus metrus garas pārejas plātnes. Plānots arī uzstādīt jaunas aizsargbarjeras un sakārtot ūdens novades sistēmu uz pārvada un tā pieejās. Vienā pārvada malā tiks izveidotas teknes ūdens novadīšanai, izbūvētas kāpnes un ietves ceļa uzturētāju dienesta vajadzībām.

Pārvadam tiks ieklāts jauns asfaltbetona segums un atjaunotas ietves abās pusēs. Būvdarbus veiks SIA "Viadukts", to līgumcena ir 701 345 eiro (ar pievienotās vērtības nodokli). Plānots, ka būvdarbi uz pārvada tiks pabeigti šogad, vasaras beigās.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai