abc.lv skaitļos

Lietotāji online63
Aktīvie uzņēmumi25214
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Decembrī plāno pabeigt Tukuma un Dzirciema speciālo izglītības iestāžu infrastruktūras un aprīkojuma uzlabošanu : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Decembrī plāno pabeigt Tukuma un Dzirciema speciālo izglītības iestāžu infrastruktūras un aprīkojuma uzlabošanu

Decembrī plāno pabeigt Tukuma un Dzirciema speciālo izglītības iestāžu infrastruktūras un aprīkojuma uzlabošanu
Dobele, 9.dec., LETA. Decembrī plāno pabeigt Tukuma un Dzirciema speciālo izglītības iestāžu infrastruktūras un aprīkojuma uzlabošanu, aģentūrai LETA apstiprināja Tukuma novada pašvaldības Attīstības nodaļā. Darbi tiek veikti, īstenojot Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) projektu "Tukuma Speciālās internātpamatskolas un Dzirciema Specialās intenātpamatskolas infrastruktūras un aprīkojuma uzlabošana". Projekta mērķis ir uzlabot mācību vidi izglītojamajiem ar speciālām vajadzībām, kā arī veicināt darba un sadzīves prasmju attīstīšanu izglītojamajiem Tukuma Speciālajā internātpamatskolā un Dzirciema speciālajā internātpamatskolā. Projekta gaitā Tukuma Speciālajā internātpamatskolā tiek veikta ēkas renovācija, mēbeļu un aprīkojuma iegāde galdnieka profesijas apguves vajadzībām, kā arī mājturības kabinetu renovācija, mēbeļu un aprīkojuma iegāde mājkalpotāja profesijas apguvei. Savukārt Dzirciema speciālajā internātpamatskolā notiek telpu infrastruktūras un inženierkomunikāciju renovācijas darbi, veicot elektroinstalācijas nomaiņu, santehnikas sistēmas renovāciju, automātiskās ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēmas ierīkošanu, gaisa kondicionēšanas sistēmas maiņu, kāpņu telpas renovāciju un koridoru renovāciju. Būvdarbus abās skolās veic amatu apvienība "SIA "Amatnieks" un SIA "Telms". Kopējās projekta izmaksas ir 196 760 lati, no kurām ERAF finansējums ir 167 426 lati un pašvaldības budžeta līdzfinansējums - 29 514 lati.
Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai