abc.lv skaitļos

Lietotāji online46
Aktīvie uzņēmumi25214
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Aizkaru salons : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Aizkaru salons

Aizkaru salons
Foto: 'Domo Design', SIA

Detaļām ir būtiska loma interjera dizainā – vienota un pārdomāta stilistika, krāsu harmonija, materiālu kvalitāte un darba izpildes meistarība nosaka to, vai telpā būs patīkami uzturēties un kāda noskaņa tajā valdīs. Aizkaru salons “Domo Dizains” sadarbojas ar katru klientu individuāli un nodrošina pilna spektra logu noformējuma risinājumus pēc pasūtījuma.  Ar individuālu attieksmi pret savu klientu mēs sadarbojamies gan ar profesionāliem interjera dizaineriem un arhitektiem, gan ar korporatīviem klientiem un privātpersonām, kas meklē kvalitatīvus risinājumus dzīvokļu un privātmāju logu noformējumam.
Aizkaru salona “Domo Dizains” pakalpojumu klāstā ietilpst telpu uzmērīšana, aizkaru un žalūziju dizaina izstrāde, piemērotāko audumu un furnitūras izvēle, aizkaru šūšana un uzstādīšana. Lieliem pasūtījumiem piedāvājam arī papildu servisu – tekstila izstrādājumu demontāžu un transportēšanu uz tīrīšanas servisu, kā arī uzstādīšanu pēc tīrīšanas.
Pie mums ir pieejami oriģināli un kvalitatīvi aizkaru audumi plašā cenu amplitūdā no vairāk nekā 35 Eiropas audumuražotājiem. Papildus aizkariem salonā “Domo Dizains” iespējams pēc pasūtījuma izgatavot arī žalūzijas, kā arī iegādāties visa veida mājas tekstilu un furnitūru.

Vairāk par aizkaru salonu:
https://www.domodesign.lv/aizkari/

Aizkaru dizains un šūšana
Aizkaru dizainera pakalpojumi palīdz skaidri noformulēt vēlmes attiecībā uz logu noformējumu un piemeklēt atbilstošo elementu kombināciju klienta radošās ieceres īstenošanai. Aizkaru salons “Domo Dizains” piedāvā aizkaru dizaina un šūšanas pakalpojumus individuāliem klientiem un uzņēmumiem; izstrādā logu noformējumu risinājumus dzīvokļiem, privātmājām un sabiedriskām telpām.


Mēs nodrošinām pilnu pakalpojumu spektru:
●    kopā ar klientu tiek pārrunāta vēlamā interjera stilistika. Iespējas ir plašas – no mūsdienu klasikas, minimālisma un dabiskuma līdz interjera dizainam, kas ir ieturēts vēsturiskā stilistikā;
●    stilistiskais virziens dod skaidras norādes aizkaru dizaina izstrādei, kā arī auduma un furnitūras izvēlei. Saviem klientiem piedāvājam interesantus, modernus augstas kvalitātes audumus, stangas, dekoratīvos uzgaļus, bārkstis, lentes, pērlītes un citus aksesuārus, kas palīdzēs izveidot saskaņotu telpas noformējumu;
●    nodrošinām aizkaru šūšanu, kā arī gatavās produkcijas uzstādīšanu un apkopi.

Vairāk par aizkaru dizainu un šūšanu:
https://www.domodesign.lv/aizkari/aizkari-aizkaru-dizains/

Aizkaru audumi
Aizkaru salondarbnīcā “Domo Dizains” jūs atradīsiet dažādu stilu, faktūru un materiālu aizkaru audumus plašā cenu amplitūdā – no demokrātiskiem līdz ekskluzīviem. Mūsu salonā uz vietas un pasūtīšanai pieejami vairāk nekā 35 Eiropas ražotāju audumi, kurus raksturo lieliska kvalitātes un cenas attiecība. Visi audumi tiek atlasīti ar lielu rūpību, regulāri papildinot salona sortimentu gan ar šobrīd pieprasītāko audumu veidiem, gan ar oriģināliem, interesantiem un jaunākajām dizaina tendencēm atbilstošiem audumiem.


Salonā uz vietas pieejami vairāk nekā 200 pieprasītākie aizkaru audumi – populārie “blackout” jeb aptumšojošie audumi, tekstiliju kolekcijas, kas ir ieturētas minimālisma, mūsdienu klasikas vai skandināviskā stilā, funkcionālie skaņu un gaismu absorbējošie, ugunsdrošie un citi audumi. Klientiem, kuri meklē specifiskus, neierastus un ekskluzīvus risinājumus, kas nav pieejami uz vietas, piedāvājam pasūtīt audumus no mūsu pārstāvēto ražotāju katalogiem.
Salons “Domo Dizains” sadarbojas ar dizaineriem, arhitektiem, korporatīviem klientiem un privātpersonām; konsultē par audumu izvēli, palīdz izstrādāt aizkaru dizainu, kā arī sniedz šūšanas un aizkaru uzstādīšanas pakalpojumus. Jūsu ērtībai nodrošinām dizainera izbraukumus ar audumu paraugiem pie klienta.  


Vairāk par aizkaru audumiem:
https://www.domodesign.lv/aizkari/


Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai