abc.lv skaitļos

Lietotāji online84
Aktīvie uzņēmumi25216
Nozares raksti1278
Ekspertu atbildes3041
Ances kultūras namam izbūvēts jauns jumts un ventilācijas sistēma : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Ances kultūras namam izbūvēts jauns jumts un ventilācijas sistēma

Ances kultūras namam izbūvēts jauns jumts un ventilācijas sistēma
Foto: Pilseta24.lv

Ventspils novada Ances kultūras namā pabeigta jumta rekonstrukcija un ventilācijas sistēmas izbūve, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pagājušā gadsimta 70.gados būvētajai ēkai sākotnēji bija uzklāts plakanais jumts, bet 90.gadu sākumā to remontēja, izveidojot vairāku pakāpju un slīpuma jumtu. Ar laiku šīfera seguma jumts kļuvis ūdens caurlaidīgs, tādēļ sniegs un lietus nodarījis bojājumus ēkas lielajai un mazajai zālei. Lai uzlabotu situāciju, Ventspils novada pašvaldība nolēmusi veikt jumta rekonstrukciju un izbūvēt ēkā ventilācijas sistēmu. Zālē nokrāsoti griesti, uzstādīti prožektori un nomainīta griestu apgaismojuma armatūra.

Darbus pilnībā finansējusi Ventspils novada pašvaldība, piešķirot 117 369 eiro. Šim nolūkam izmantots Valsts kases aizdevums. Būvdarbus veica SIA "Samrode".

Banner 280x280

Kultūras nama telpas mēģinājumiem izmanto vidējas paaudzes deju kolektīva "Ance", senioru deju kolektīva un divu skolēnu deju kolektīva dalībnieki. Kultūras nama telpās tiekas arī amatierteātra kolektīva aktieri un dāmu klubiņa pārstāves. 20.janvārī kultūras namā rādīs filmu "Tēvu barikādes", bet 18.februārī būs lielāks pasākums - "Valentīndienas sadancis", kad Ancē ieradīsies deju kolektīvi no tuvākas un tālākas apkārtnes.

LETA

2017.gada 10.janvārī

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai