abc.lv skaitļos

Lietotāji online64
Aktīvie uzņēmumi25213
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Būvniecības valsts kontroles birojs apsekos Liepājas tirdzniecības centru "Ostmala" : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Būvniecības valsts kontroles birojs apsekos Liepājas tirdzniecības centru "Ostmala"

Būvniecības valsts kontroles birojs apsekos Liepājas tirdzniecības centru "Ostmala"
Publicitātes foto

Neskatoties uz Liepājas būvvaldes speciālistu līdz šim paveikto, Būvniecības valsts kontroles birojs šodien, 3.janvārī, rīta pusē veiks Liepājas tirdzniecības centra "Ostmala" ēkas apsekošanu, aģentūru LETA informēja biroja sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Balode.

Liepājas tirdzniecības centrā "Ostmala", kur pēdējo dienu laikā četras reizes ieslēgusies trauksmes signalizācija un veikta apmeklētāju un darbinieku evakuācija, signalizācijas ieslēgšanās notika tehniskas kļūmes rezultātā, informēja "Ostmalas" enkurnomnieka SIA "Rimi Latvia" pārstāve Inga Bite.

Viņa atzīmēja, ka signalizācijai nav saistības ar ēkas ekspluatācijas drošumu, ko apliecinot vakar būvinženieru veiktie ēkas apsekojumi.

Trauksmes signāls Liepājas veikalā nostrādājis elektroapgādes un ugunsdrošības sistēmas iekārtas tehniskas kļūmes dēļ. Šajā gadījumā elektroapgādes iekārta patvaļīgi pārtrauca elektroapgādi, tāpat dūmu detektoros iekļuva putekļi, kas kļūdaini aktivizēja ugunsdzēsības signalizāciju, stāstīja Bite.

Banner 280x280

"Patlaban ir nodrošināta nepārtraukta elektroapgāde objektam, kā arī tiek veiktas visu drošības sistēmu pārbaudes un ārpuskārtas apkopes. Veikalu ir apsekojuši arī Liepājas būvvaldes speciālisti, kuri ir konsultējušies ar Būvniecības valsts kontroles biroja speciālistiem. Tā kā apsekojumā nav konstatēti bojājumi, kas ietekmētu ēkas ekspluatāciju, veikals ir atzīts par drošu un tas var turpināt savu ierasto ikdienas darbu," skaidroja Bite.

Kā ziņots, pirmo reizi trauksmes signalizācija tirdzniecības centrā "Ostmala" ieslēdzās 28.decembrī, bet 30.decembrī tā ieslēdzās divas reizes. 1.janvārī, kad trauksmes signalizācija bija ieslēgusies ceturto reizi, tirdzniecības centra darbību bija nolemts apturēt. Tomēr 2.janvārī tidzniecības centrs bija atvērts.

Kā ziņots, "Rimi Latvia" 2015.gadā strādāja ar 785,281 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 16% un sasniedza 27,427 miljonus eiro.

"Rimi Latvia" vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas mazumtirdzniecības koncernam "ICA Gruppen" piederošais "Rimi Baltic". Pašlaik "Rimi Latvia" tīklā ir 119 trīs formātu veikali: 31 "Rimi" hipermārkets, 43 "Rimi" lielveikali un 45 zemo cenu veikali "Supernetto". "Rimi" un "Supernetto" veikali darbojas 27 Latvijas pilsētās.

LETA

2017.gada 3.janvārī

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai