abc.lv skaitļos

Lietotāji online49
Aktīvie uzņēmumi25222
Nozares raksti1279
Ekspertu atbildes3041
Iepazīsimies ar vakanci – pasūtījumu komplektētājs : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Iepazīsimies ar vakanci – pasūtījumu komplektētājs

Iepazīsimies ar vakanci – pasūtījumu komplektētājs

Loģistikas nozare piedāvā ļoti dažādas vakances un tām visām ir kopīga iezīme – darbs loģistikā nekad nav vienveidīgs un ikvienam darbiniekam, sākot tajā strādāt, ir iespējama tālāka karjeras izaugsme. 

Noteikti būsiet ievērojuši, ka daudzi tirdzniecības un loģistikas uzņēmumi meklē darbiniekus – pasūtījumu komplektētājus. Ja kāda no vakancēm ir jūs ieinteresējusi, laiks uzzināt, ko ikdienā dara pasūtījumu komplektētājs un kādas zināšanas un iemaņas ir šim darbam nepieciešamas.

Kādus darba pienākumus veic pasūtījumu komplektētājs?

Pasūtījumu komplektētāji parasti strādā noliktavās vai loģistikas centros un rūpējas par saņemtā klienta pasūtījuma atbilstošu komplektāciju. Darbinieks atlasa produktus, pārtikas precēm pārbauda derīguma termiņu, nepārtikas precēm pārliecinās, vai nav bojāta pati prece vai tās iepakojums, tāpat pārbauda izmēra un krāsas atbilstību konkrētam pasūtījumam.

Lai veiktu pasūtījumu komplektētāja darbu, jāspēj orientēties preču sortimentā un savs darbs jāveic precīzi un atbildīgi. Turklāt sava darba vieta jāuztur tīra un kārtīga.

Vienlaicīgi ar pasūtījuma komplektāciju noliktavas uzskaites sistēmā tiek atzīmēts preces atlikums, kā arī izdrukāta pasūtījuma piegādes adrese. Lai veiktu šīs darbības, ir jāapgūst darbs ar datoru un attiecīgu programmatūru.

Kādi ir darba apstākļi?

Darbiniekam var piedāvāt strādāt dienas un nakts maiņās saskaņā ar grafiku. Ar nakts laiku saprotams laikposms no pulksten 22.00 līdz 6.00. Daudzās darbavietās nav nakts maiņu, bet darbs sākas 6.00 no rīta. Darba līgumā var arī paredzēt garākas darba stundas, ar iespēju pēc tam saņemt vairākas brīvdienas. 

Daudzi darba devēji piedāvā dažādus bonusus, piemēram, apmaksātu transportu, bezmaksas pusdienas, pēc nostrādātiem 3 mēnešiem veselības apdrošināšanu, apmaksātu pirmreizējo obligāto veselības pārbaudi un apmācības pirms darba uzsākšanas.

Kādas ir iespējas veidot savu karjeru?

Darbs loģistikā nav iedomājams bez dažādiem mehānismiem, kurus izmanto, lai no plauktiem un noliktavas zonām izņemtu preces, tās pārvietotu uz komplektācijas zonu vai veiktu ietīšanu un nostiprināšanu transportēšanai. Visus šos darbus  palīdz veikt noliktavas elektroiekrāvēji, kurus vada sertificēti noliktavas darbinieki. 

Pabeidzot autoiekrāvēju vadītāju kursus, jūs iegūsiet sertifikātu, kas pavērs iespējas veidot savu karjeru dinamiskajā loģistikas nozarē – jaunās iemaņas pavērs lielākas darba iespējas un, protams, nodrošinās arī augstāku atalgojumu. 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai