abc.lv skaitļos

Lietotāji online177
Aktīvie uzņēmumi26038
Nozares raksti1322
Ekspertu atbildes3041
Informēs par Liepājas cietuma būvniecības procesa sākšanu : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Informēs par Liepājas cietuma būvniecības procesa sākšanu

Informēs par Liepājas cietuma būvniecības procesa sākšanu
Foto: Pixabay.com

Tieslietu ministrija (TM) un citas iesaistītās institūcijas pirmdien, 12.decembrī plkst.12 informēs par Liepājas cietuma būvniecības procesa sākšanu, aģentūru LETA informēja TM.

Preses konferencē Ministru kabinetā piedalīsies Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Raivis Kronbergs, Igaunijas Valsts nekustamo īpašumu aģentūras vadītājs Urmass Somelars, Tiesu namu aģentūras valdes locekle Santa Sausiņa, SIA "Rem Pro" direktors Mihails Rjabokons, Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšniece Ilona Spure.
 
Šobrīd sākts aktīvs darbs pie pēdējos gados nozīmīgākā ieslodzījuma vietu objekta - Liepājas cietuma - būvniecības procesa īstenošanas. Preses konferencē žurnālisti tiks informēti par projekta ilgtermiņa mērķiem, tā nozīmi labākas un drošākas sabiedrības veidošanā, būvniecības iepirkumu, Igaunijas cietumu būvniecības pieredzes izmantošanu Latvijā, Liepājas cietuma tehnisko projektu un tā unikalitāti.
 
Banner 280x280 Banner 280x280
Liepājas cietums ir pirmā ieslodzījuma vieta, kuru Latvija būvēs pēc valsts neatkarības atgūšanas. Cietuma komplekss atradīsies Liepājā, Alsungas ielā 29. Projekts paredz 1200 ieslodzīto izvietošanu, īstenojot jauna līmeņa resocializācijas programmu ieslodzīto izglītošanai un integrēšanai sabiedrībā. Paredzēts, ka jaunajā cietuma kompleksā strādās vairāk nekā 400 darbinieku.
 
LETA
 
2016.gada 9.decembrī

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

Individuāli pielāgoti metāla risinājumi – Dzintars Workshop

Individuāli pielāgoti metāla risinājumi – Dzintars Workshop

Dzintars Workshop ražo dažādus metāla priekšmetus, kas pielāgoti klientu vajadzībām – pirts krāsnis, kazana krāsnis, ugunskura vietas, mēbeles un citus individuālus pasūtījumus. Uzzināsim, kā izvēlēties ugunskura vietu vai grilu, lai tas kalpotu ilgi? Ko svarīgi ņemt vērā, izvēloties pirts krāsni? 

Aktuālie piedāvājumi

ARTEVO – māksla padarīt labus logus vēl labākus

ARTEVO – māksla padarīt labus logus vēl labākus

2008. gadā REHAU prezentēja kompozītu materiālu logu profiliem RAU-FIPRO X. Lieliskās sistēmas GENEO logi un durvis atraduši vietu Latvijā daudzās ēkās, renovācijas projektos. Arī tagad REHAU turpina šo tradīciju. ARTEVO – māksla nepārtraukti attīstīt lieliskos risinājumus tālāk!

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai