abc.lv skaitļos

Lietotāji online14
Aktīvie uzņēmumi25972
Nozares raksti1319
Ekspertu atbildes3041
Interesi par Liepājas tramvaja līnijas pārbūvi izrādījuši 14 uzņēmumi : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Interesi par Liepājas tramvaja līnijas pārbūvi izrādījuši 14 uzņēmumi

Interesi par Liepājas tramvaja līnijas pārbūvi izrādījuši 14 uzņēmumi
Foto: Pilseta24.lv

Interesi par Liepājas tramvaja līnijas un tai piegulošās teritorijas pārbūvi izrādījuši 14 uzņēmumi, Rietumu Radio informēja SIA "Liepājas tramvaja" pārstāve Dace Gruntmane.

Viņa stāsta, ka kopumā 14 uzņēmumu pārstāvji pirmdien piedalījušies ieinteresēto uzņēmumu pārstāvju sanāksmē.

"Liepājas tramvaja" valdes loceklis Aigars Puks stāsta, ka interesi par tramvaja līnijas pārbūvi izteikuši uzņēmumi arī no Lietuvas un Igaunijas. "Esam patīkami pārsteigti par tik lielu ieinteresētību," viņš norāda.

Viņaprāt, sagaidāma liela konkurence par iespēju īstenot projektu, kas paredz gan Lielās ielas un tramvaja līnijas sakārtošanu, gan Tramvaja tilta paplašināšanu. "Patlaban gan grūti pateikt, cik no šiem ieinteresētajiem uzņēmumiem iesniegs savu piedāvājumu, bet jau šobrīd var prognozēt, ka būs no kā izvēlēties labāko, kvalitatīvāko un lētāko projekta realizētāju," pārliecināts Puks.

Banner 280x280

Sanāksmes gaitā uzņēmumu pārstāvji izstaigāja un apskatīja pārbūvējamo teritoriju.

Projekta vadītājs Uldis Klaks Kleins aicināja visus uzņēmējus ļoti nopietni izstrādāt darbu organizēšanas projektu, lai ievērotu projekta īstenošanas prasības - nepārtraukt sabiedriskā transporta kustību, ievērot gājēju pārvietošanās drošību, netraucēt uzņēmējdarbību pieguļošajā teritorijā.

Jau ziņots, ka uzņēmums "Liepājas tramvajs" 5.janvārī izsludināja atklātu iepirkuma konkursu par Liepājas tramvaja līnijas un tai piegulošās teritorijas kompleksu pārbūvi. Piedāvājumus konkursā var iesniegt līdz 20.februārim.

Liepājas tramvaja līnijas, Tramvaja tilta rekonstrukcijai un pārbūvei, kā arī vairāku zemās grīdas tramvaja vagonu iegādei tiks tērēti vairāk nekā 15 miljoni eiro.

LETA

2017.gada 18.janvārī

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

Individuāli pielāgoti metāla risinājumi – Dzintars Workshop

Individuāli pielāgoti metāla risinājumi – Dzintars Workshop

Dzintars Workshop ražo dažādus metāla priekšmetus, kas pielāgoti klientu vajadzībām – pirts krāsnis, kazana krāsnis, ugunskura vietas, mēbeles un citus individuālus pasūtījumus. Uzzināsim, kā izvēlēties ugunskura vietu vai grilu, lai tas kalpotu ilgi? Ko svarīgi ņemt vērā, izvēloties pirts krāsni? 

Aktuālie piedāvājumi

ARTEVO – māksla padarīt labus logus vēl labākus

ARTEVO – māksla padarīt labus logus vēl labākus

2008. gadā REHAU prezentēja kompozītu materiālu logu profiliem RAU-FIPRO X. Lieliskās sistēmas GENEO logi un durvis atraduši vietu Latvijā daudzās ēkās, renovācijas projektos. Arī tagad REHAU turpina šo tradīciju. ARTEVO – māksla nepārtraukti attīstīt lieliskos risinājumus tālāk!

Aktualitātes

Starp Ilūksti un Sventi pārbūvē reģionālā ceļa posmu

Starp Ilūksti un Sventi pārbūvē reģionālā ceļa posmu

Augšdaugavas novadā turpinās būvdarbi uz valsts reģionālā autoceļa Svente–Lietuvas robeža (Subate) (P70) starp Ilūksti un Sventi (0,06.–12,22. km). Ieviesti plaši satiksmes ierobežojumi ar vairākiem pagaidu luksoforiem, un posma izbraukšanai jāplāno 45 minūtes, informē VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Izstāsti Latvijai