abc.lv skaitļos

Lietotāji online115
Aktīvie uzņēmumi25212
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
"Jaunā Teika" ieguldīs 10 miljonus eiro jaunas ēkas būvniecībā : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

"Jaunā Teika" ieguldīs 10 miljonus eiro jaunas ēkas būvniecībā

"Jaunā Teika" ieguldīs 10 miljonus eiro jaunas ēkas būvniecībā


Šā gada pavasarī Rīgā, Ropažu ielā 12, sākta projekta "Jaunā Teika" jaunās dzīvojamās un biroju ēkas būvniecība. Ēkas attīstībā tiks ieguldīti desmit miljoni eiro, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja nekustamo īpašumu projektu attīstītāja "Hanner Real Estate" mārketinga un pārdošanas vadītāja Dana Jasone-Aleksandroviča.

Jaunajai ēkai ar kopējo platību 10 000 kvadrātmetru būs 16 stāvi, 100 dzīvokļi, kā arī biroju telpas 3500 kvadrātmetru platībā. Piedāvājumā būs vienistabas, divistabu, trīsistabu un četristabu dzīvokļi ar platību no 35 līdz 115 kvadrātmetriem.

Projekta līdzšinējie pārdošanas apjomi pierāda, ka iedzīvotāji šodien izvēlas iegādāties nekustamo īpašumu, racionālu apsvērumu vadīti, - svarīga ir gan īpašuma iegādes cena, gan risinājumi, kas ļauj samazināt ikmēneša izdevumus, skaidro Jasone-Aleksandroviča.

Jaunās ēkas projektēšanā un būvniecības procesā īpaša uzmanība tiek pievērsta energoefektivitātei, mūsdienu tehnoloģijām un ekonomiska dzīvesveida īstenošanai. Būs arī piedāvājums dzīvokļus aprīkot ar "Gudrās mājas" risinājumu, kas nodrošinās ievērojamu patērētās siltumenerģijas ekonomiju, tādējādi samazinot apkures rēķinu pat par 30%. Turklāt dzīvokļa apkures režīmus būs iespējams kontrolēt no jebkuras vietas pasaulē, kur pieejams internets.

"Jaunās Teikas" projekta jaunās ēkas projektēšanā un būvniecībā īpaši esam ņēmuši vērā tendences energoresursu jomā - jārēķinās, ka dažādu ekonomisku un ģeopolitisku iemeslu dēļ resursu cenas turpinās augt, līdz ar to energoefektivitāte ir viens no būtiskākajiem faktoriem Latvijas iedzīvotājiem, kas ietekmē rēķinu summas. Jaunās ēkas inženiertehniskie risinājumi nodrošina augstu energoefektivitāti, savukārt dzīvokļu plānojumi ir maksimāli racionāli un funkcionāli - ērti dzīvošanai un ekonomiski apsaimniekošanā. Turklāt dzīvokļu cenu politiku esam plānojuši tā, lai tie būtu pieejami maksimāli plašam pircēju lokam, tostarp jaunajām ģimenēm," skaidro Jasone-Aleksandroviča.

Patlaban kompleksa "Jaunā Teika" divās no trim ēkām dzīvo jau 300 ģimenes, bet darījumu centrs "Europa Business Centre" 2009.gadā tika atzīts par labāko kategorijā "Labākais biroju ēkas projekts".

"Jaunās Teikas" ceturtās ēkas nodošana ekspluatācijā paredzēta 2015.gada nogalē. Dzīvokļu rezervācijas uzsākšana plānota 2014.gada rudenī, bet pārdošana - 2015.gada rudenī.
"Hanner Real Estate" ir starptautiska nekustamo īpašumu kompānija, kas dibināta 1995.gadā. Tās darbības pamatā ir liela mēroga nekustamo īpašumu projektu attīstīšana un apsaimniekošana Centrālajā un Austrumeiropā.

Rīga, 27.marts, NOZARE.LV.
Foto:Stock.XCHING
 

Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Ar jauniem noteikumiem veicinās teritoriju un būvju kopšanu galvaspilsētā

Ar jauniem noteikumiem veicinās teritoriju un būvju kopšanu galvaspilsētā

Rīgas domes Mājokļu un vides komiteja otrdien, 16. aprīlī, atbalstīja jaunus noteikumus* par teritoriju kopšanu un būvju uzturēšanu galvaspilsētā, kas paredz nodrošināt sakoptu pilsētvidi, vienlaikus neuzliekot pārmērīgu slogu iedzīvotājiem atsevišķu teritoriju kopšanas nodrošināšanai. Noteikumi vēl būs jāpieņem domes sēdē.

Izstāsti Latvijai