abc.lv skaitļos

Lietotāji online82
Aktīvie uzņēmumi25213
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Kuldīgā par 151 000 eiro pārbūvētas pašvaldības policijas telpas : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Kuldīgā par 151 000 eiro pārbūvētas pašvaldības policijas telpas

Kuldīgā par 151 000 eiro pārbūvētas pašvaldības policijas telpas
Foto: Pilseta24.lv
 
Kuldīgas novada pašvaldības policijas telpu pārbūvē šogad ieguldīts gandrīz 151 000 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.
 
Kuldīgas novada pašvaldības policijas telpas Strautu ielā 1 ir būtiski pārbūvētas un pārplānotas, lai uzlabotu policistu darba apstākļus. Darba telpas ir paplašinātas, pievienojot papildu platību tai pašā ēkā, kas līdz šim tika izmantota kā dzīvojamās telpas. Kuldīgas pašvaldības policijas priekšnieks Rinalds Gūtpelcs pauž gandarījumu par uzlabotajiem darba apstākļiem, kas pašvaldības policistiem ļaujot pilnvērtīgāk veikt darba pienākumus.
Banner 280x280
 
Būvdarbi tika veikti pēc Kuldīgas novada pašvaldības pasūtījuma un turpinājās septiņus mēnešus.
 
Ēkā veikta pilna inženiertīklu - ūdensvada, kanalizācijas, ventilācijas, elektrības, vājstrāvu un signalizācijas - pārbūve. Tāpat telpās veikts kosmētiskais remonts un pārbūvētas grīdas, bet ārsienas apstrādātas ar sanācijas apmetumu. Restaurēti arī logi un durvis.
 
Ēkas ārpusē veikta drenāžas izbūve pamatiem, ierīkota lietus ūdens novadīšanas sistēma un pārbūvēta ieeja no pagalma puses, lai nodrošinātu ēkas pieejamību personām ar kustību traucējumiem. Izveidota īslaicīgās aizturēšanas telpa.
 
Iekštelpu pārbūvi veica būvuzņēmējs SIA "Pretpils", bet darbus ārpusē - SIA "AB Būvniecība".
 
LETA
 
2016.gada 16.decembrī

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai