Paštaisīta kūpinātava dārzā
Kūpinātava - muca Vienkāršākais un drošākais kūpināšanas veids ir kūpināšana mucā. Izgatavot tādu kūpinātavu ir vienkārši. Šim nolūkam nepieciešama metāla muca, kurai tiek izgriezts dibens. Aukstai kūpināšanai Vispirms izrok bedri 70 cm diametrā un 40cm dziļumā. Tādā pašā dziļumā izrok tranšeju – dūmvadu, kura garums ir apmēram 2 metri, ar nelielu kritumu uz uguns iekura vietas pusi. Tranšeju nostiprina ar izliektu metālisku plāksni vai vertikāli sagrieztu pusmucu, kam pa virsu uzber zemi un piesedz ar termoizturīgu materiālu. Iekura vietu un mucas novietni izmūrē ar ķieģeļiem vai akmeņiem. Mucu uzliek uz akmeņiem un visas spraugas rūpīgi aizdara ar mālu. Mucas iekšienē perpendikulāri uzliek metāla stieņus, uz kuriem karināmi kūpināšanai paredzētie produkti. Var izmantot arī metāla sietu jeb restes – tad produkti nebūs jākar. Mucas virsma tiek nosegta ar džutas maisu audumu, ko var iegādāties auduma veikalos. Karstai kūpināšanai Ierīce nedaudz jāpārveido: kurtuvi ierīko tieši mucas dibenā un nerok tranšeju – dūmvadu. Pārējie nosacījumi ir tādi paši kā aukstai kūpināšanai. Kūpinātava no ķieģeļiem Ja nevēlaties, ka dārza ainavu bojā veca muca, kūpinātavu var apslēpt no citu acīm, apmūrējot ar ķieģeļiem, līdzīgi kā dārza grilu vai kamīnu. Var arī izbūvēt kombinētu ķieģeļu - metāla kūpinātavu. Galvenais nosacījums – dūmvada kamerai jābūt hermētiskai un aizveramai ar durvīm. Parasti iekura vietu un dūmvadu izmūrē ar ķieģeļiem, savukārt pašu kūpinātavu izgatavo no metāla. Princips ir līdzīgs kā mucas veida kūpinātavai. Kūpināšanas process Gaļas kūpināšanai ieteicams izmantot sausu malku un lapkoku skaidas. Mitra malka ne tikai lēni deg, bet arī palielina dūmu mitrumu, kā rezultātā uz produktiem uzkrājas sodrēji. Kūpināšanai vislabāk izmantot skaliņus no ozola, lazdas, apses, ābeles un bērza. Katra no šīm koksnēm piešķir savdabīgu aromātu. No koksnes pirms izmantošanas kūpināšanai nepieciešams noņemt mizu, jo tā satur sveķus. Šī iemesla dēļ kūpināšanai nederēs skujkoku malka, jo to sveķu smarža sabojās kūpinājumu garšu. Malka jāsasmalcina 2-3 cm garos skaliņos un vienmērīgi jaizkaisa kūpinātavas dibenā. Karsēšanas procesā skaidas sāk kūpēt, izdalot daudz dūmu. Temperatūra šajā procesā sasniedz pat plus 120 grādus, tādējādi produkts ātri top gatavs, vienlaikus iegūstot patīkamu dūmu aromātu. Savukārt aukstā kūpināšanā temperatūra nedrīkst būt lielāka par plus 40 grādiem. Autors: Sandis Fatjanovs Izmantoti publicitātes materiāli
Komentāri
-
Take pleasure in the visual banquet that is big-juggs.com, where every image is carefully crafted to attract and excite. Each of our collection Huge Tits Naked showcases stunning beauties with typically the most magnificent, jiggliest bosoms you can imagine. These temptresses are experts inside the art associated with seduction, flaunting their own ample cleavage in tantalizing poses that will leave you short of breath. Whether they're caressing, tasting, or just allowing their sufficient assets to hold freely, our lovely ladies are here to be able to cater to the every whim and transform your deepest fantasies into happy reality.