abc.lv skaitļos

Lietotāji online6
Aktīvie uzņēmumi25212
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Nav vietas, kur glabāt dārza tehniku? Garāža ir atbilde : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Nav vietas, kur glabāt dārza tehniku? Garāža ir atbilde

Nav vietas, kur glabāt dārza tehniku? Garāža ir atbilde

Mājoklī nekad visam nebūs vietas. Pat ja esat nesen nopirkuši māju, dārzu vai vēl tikai zemi, ātri vien kļūst skaidrs, ka ir nepieciešama vieta, kur glabāt dažādus lielāka izmēra saimniecībai nepieciešamus priekšmetus, piemēram, zāles pļāvēju, ziemas riepu komplektu, briketes kurināšanai. Atbilde ir skaidra. Ja mājai tādas telpas jau nav, vajag atsevišķu konstrukciju, kurā to visu uzglabāt. Šādās situācijās palīdzēs garāžas iegāde. Tā domāta ne tikai instrumentu glabāšanai, bet arī kalpo kā vieta, kur novietot automobili vai motociklu, lai tas atrastos sausumā. Nereti garāža kļūst par lielisku vietu, kur veikt dažādus saimnieciskus darbus, kuru veikšana pagalmā vai mājās dažādu iemeslu pēc nav iespējama.

Varētu šķist, ka iegādāties garāžu – tas ir ļoti nopietns pirkums un gan jau izmaksās diezgan dārgi, lai arī cik vienkāršs būtu pirkums. Pirmkārt, garāžas ir ļoti dažādas. Garāžu un angāru speciālists "Domus būve" piedāvā visdažādākās konfigurācijas garāžas – no metāla karkasa nojumēm līdz pat apsildāmām un apmestām saimniecības ēkām. Būtiskākais ir saprast, kādas ir jūsu vajadzības. Ja plānojat tuvāko gadu laikā, piemēram, pirts būvniecību, iespējams, pareizs lēmums tam ieplānot vietu kā atsevišķu telpu jaunajā garāžas ēkā. Savukārt, ja vajadzības stiepjas tikai līdz auto, zālespļāvēja un pāris instrumentu glabāšanai, varētu pietikt arī ar mazāku metāla konstrukcijas garāžu. Šāda veida garāžas maksā pat zem 1000 EUR.

"Domus būve" ir viens no pieredzes bagātākajiem garāžu un angāru projektēšanas un celtniecības ekspertiem Latvijā. Uzņēmuma darbības filozofija ir maksimāli daudz darbu veikt pašiem, tādā veidā nodrošinot augstas kvalitātes rezultātu visos būvniecības posmos. "Domus būve" darbinieku kompetence ir plaša. Darbinieki paši veic gan grīdas betonēšanas, gan jumta montāžas, gan apkārtnes bruģēšanas darbus. Lai noskaidrotu uzņēmuma garāžu un angāru piedāvājumu, kā arī sazinātos ar uzņēmuma speciālistu, aicinām iegriezties DomusBuve.lv. Atsaucīgi speciālisti palīdzēs saprast, kāda garāža jums ir nepieciešama un cik šāds projekts maksās. 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

VNĪ: Nodots ekspluatācijā Kinoloģijas centrs Rēzeknē

VNĪ: Nodots ekspluatācijā Kinoloģijas centrs Rēzeknē

VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) vadībā pabeigti darbi pie Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes Kinoloģijas centra izveides Rēzeknē, Maskavas ielā 30. Pabeidzot projektu, radīta mūsdienīga infrastruktūra muitas kinologu un darba suņu apmācībām, informē VNĪ valdes locekle Jeļena Gavrilova.

Izstāsti Latvijai