abc.lv skaitļos

Lietotāji online97
Aktīvie uzņēmumi25216
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Nosaka 25% atlaidi darba dienās biļetēm elektrovilcienos : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Nosaka 25% atlaidi darba dienās biļetēm elektrovilcienos

Nosaka 25% atlaidi darba dienās biļetēm elektrovilcienos
Foto: pixabay.com

No šodienas, 17.oktobra, darba dienās tiks piemērota 25% atlaide biļetēm dienas elektrovilcienos, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Egons Ālers. Kopumā atlaide tiks piemērota 47 vilcienu reisiem.

"Tradicionālās ziemas sezonas darba dienu vilcienu atlaides šogad tiks piemērotas gandrīz ceturtajai daļai mūsu reisu. Šis atlaides būs spēkā līdz 2017.gada 21.aprīlim," informēja Pasažieru pārvadājumu departamenta vadītājs Ivars Zaļais.

Atlaides biļetēm vienam braucienam tiks piemērotas 19 elektrovilcieniem maršrutā Rīga-Tukums-Rīga, 11 elektrovilcieniem maršrutā Rīga-Aizkraukle-Rīga, astoņiem elektrovilcieniem maršrutā Rīga-Jelgava-Rīga un deviņiem elektrovilcieniem maršrutā Rīga-Skulte-Rīga.

Banner 280x280

Maršrutu sarakstos pie biļešu kasēm dienas vilcieni, kuriem piemērota minētā atlaide, ir atzīmēti ar zaļas krāsas atzīmi. Arī mājas lapā "www.pv.lv" un mobilajās aplikācijās šie vilcieni ir atzīmēti ar zaļas krāsas atzīmi. Biļetes ar atlaidi tiks noformētas arī vilcienos, ja pasažieri iekāps stacijās, kurās nav biļešu kases.

LETA

2016.gada 17.oktobrī

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Lauž līgumu ar Rail Baltica reģionālo mobilitātes punktu projektētāju

Lauž līgumu ar Rail Baltica reģionālo mobilitātes punktu projektētāju

Rail Baltica projekta nacionālais ieviesējs Latvijā – uzņēmums "Eiropas Dzelzceļa līnijas" – lauž līgumu ar Rail Baltica reģionālo mobilitātes punktu būvprojektētāju – uzņēmumu apvienību "Rere Ineco". Līguma laušana saistīta ar viena uzņēmumu apvienības dalībnieka maksātnespēju un otra nevēlēšanos pārņemt saistības.

Izstāsti Latvijai