abc.lv skaitļos

Lietotāji online39
Aktīvie uzņēmumi25214
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Notiek aktīvi celtniecības darbi Rīgas izglītības iestādēs : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Notiek aktīvi celtniecības darbi Rīgas izglītības iestādēs

Notiek aktīvi celtniecības darbi Rīgas izglītības iestādēs
Vasara ir aktīvs periods, kad Rīgas dome veic ēku uzlabošanas darbus sev piederošajos īpašumos, īpašu uzmanību pievēršot galvenajai investīciju prioritātei - izglītības iestādēm. Pirmdien Pilsētas īpašuma komitejas sēdē tika pieņemts lēmums par jauniem būvniecības darbiem vairākos izglītības objektos.

Banner 280x280

Komiteja akceptēja, ka, papildus jau iepriekš apstiprinātajiem darbiem, šovasar žogi tiks nomainīti Rīgas Krievu vidusskolai Lauku ielā 9, Rīgas 149. pirmsskolas izglītības iestādei "Saulīte" Biešu ielā 2A, Rīgas 41.pirmsskolas izglītības iestādei Ludzas ielā 74, kā arī vārti tiks nomainīti Rīgas 4.pirmsskolas izglītības iestādei "Avotiņš".

Rotaļu laukumi tiks izbūvēti Rīgas 91.pirmsskolas izglītības iestādē Sparģeļu ielā 1A, Rīgas Ezerkrastu vidusskolā Malienas ielā 89 un Rīgas 10.vidusskolā Lenču ielā 1.Rīgas 31.vidusskolā tiks renovēts darbmācības kabinets. Tāpat dažādi darbi tiks veikti Rīgas 69.vidusskolā, Rīgas Sergeja Žoltoka vidusskolā, Rīgas speciālā internātpamatskolā, Rīgas 193.bērnudārzā, Rīgas 86.vidusskolā un Rīgas Riteņbraukšanas skolā.

Informāciju sagatavoja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāve
Foto: Stock.XCHNG

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai