abc.lv skaitļos

Lietotāji online69
Aktīvie uzņēmumi26038
Nozares raksti1322
Ekspertu atbildes3041
Ozolnieku dome pagarina līgumu ar "Elvi" būvnieku : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Ozolnieku dome pagarina līgumu ar "Elvi" būvnieku

Ozolnieku dome pagarina līgumu ar "Elvi" būvnieku

Banner 280x280

Ozolnieku novada domes oktobra sēdē deputāti lēma uz gadu pagarināt zemes nomas un objekta izbūves līgumu ar SIA "Ozolnieku bode", kas pie Ozolnieku dīķa Rīgas ielas malā grasās būvēt "Elvi" lielveikalu, pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja pašvaldībā.

Portāls Jelgava24.lv jau ziņoja, ka veikals ekspluatācijā bija jānodod līdz 31.oktobrim, taču būvdarbi nav pat sākti. Tagad pašvaldība skaidro, ka 8.oktobrī saņemts SIA "Ozolnieku bode" pārstāvja iesniegums par 2012.gada 19.oktobra zemes nomas līguma grozījumiem, pagarinot līgumā noteiktā objekta izbūvi uz gadu.

Ar minēto līgumu uzņēmumam iznomāta daļā – 0,75 hektāri – no pašvaldībai piederoša zemes gabala pie ūdenskrātuves. Saskaņā ar līgumu nomniekam līdz 31.oktobrim bija pilnībā jāveic tirdzniecības centra, tualešu un stāvvietu izbūve.

Deputāti lēma pagarināt līgumu vēl uz gadu, tajā iekļaujot papildu nosacījumus, liecina domes sēdes protokols. Tā līgumā iekļauts punkts par 20 tūkstošu eiro līgumsodu. Tāpat gadījumā, ja būvdarbi kādu iemeslu dēļ tiks pārtraukti, nomniekam par saviem līdzekļiem būs jāsakārto objekts tā sākotnējā stāvoklī.

Firmas.lv informācijas liecina, ka SIA "Ozolnieku bode" pilnībā pieder Rīgā reģistrētajam uzņēmumam "Konsors", kas nodarbojas ar dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecību.

Foto: Ieva Lūka/LETA.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

Individuāli pielāgoti metāla risinājumi – Dzintars Workshop

Individuāli pielāgoti metāla risinājumi – Dzintars Workshop

Dzintars Workshop ražo dažādus metāla priekšmetus, kas pielāgoti klientu vajadzībām – pirts krāsnis, kazana krāsnis, ugunskura vietas, mēbeles un citus individuālus pasūtījumus. Uzzināsim, kā izvēlēties ugunskura vietu vai grilu, lai tas kalpotu ilgi? Ko svarīgi ņemt vērā, izvēloties pirts krāsni? 

Aktuālie piedāvājumi

ARTEVO – māksla padarīt labus logus vēl labākus

ARTEVO – māksla padarīt labus logus vēl labākus

2008. gadā REHAU prezentēja kompozītu materiālu logu profiliem RAU-FIPRO X. Lieliskās sistēmas GENEO logi un durvis atraduši vietu Latvijā daudzās ēkās, renovācijas projektos. Arī tagad REHAU turpina šo tradīciju. ARTEVO – māksla nepārtraukti attīstīt lieliskos risinājumus tālāk!

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai