abc.lv skaitļos

Lietotāji online99
Aktīvie uzņēmumi25216
Nozares raksti1279
Ekspertu atbildes3041
Pabeigta projekta „Pagalms 2.0” būvniecība : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Pabeigta projekta „Pagalms 2.0” būvniecība

Pabeigta projekta „Pagalms 2.0” būvniecība

Nekustamo īpašumu attīstītājs „Bonava Latvija” 2. jūlijā ekspluatācijā nodevis pēdējo jeb trešo no projekta „Pagalms 2.0” ēkām, tādējādi pabeidzot visa projekta būvniecību. Jaunais projekts atrodas Turaidas ielā, Rīgā starp Gaisa un Jorģa Zemitāna tiltu un sastāv no trim daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām ar kopumā 189 divu līdz četru istabu dzīvokļiem platībā no 36 līdz 72 kvadrātmetriem. „Pagalms 2.0” ilgtspējīgie, modernie, bet cenas ziņā pieejamie mājokļi ir būtisks apkaimes dzīvojamā fonda papildinājums, dodot cilvēkiem iespēju izvēlēties kvalitatīvu dzīves telpu prestižā pilsētas daļā, vienlaikus ārpus ierastās burzmas.

Jaunuzbūvētais projekts „Pagalms 2.0”, kas sastāv no trijām piecu stāvu daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām, atrodas Teikā, VEF teritorijā. Katrā no ēkām ierīkoti 63 gaiši un funkcionāli divu līdz četru istabu dzīvokļi, kas lieliski piemēroti cilvēkiem, kuri mīl dinamisku, aktīvu dzīvesveidu un novērtē lielpilsētas sniegtās priekšrocības. Visiem pirmo stāvu dzīvokļiem balkonu vietā ierīkota izeja uz plašu terasi ar zaļo zonu, savukārt pārējo dzīvokļu iemītnieki nesteidzīgus vakarus un apkaimes ainavas burvību varēs baudīt no balkona.

No citiem jau realizētiem „Bonava Latvija” projektiem daudzdzīvokļu dzīvojamie nami Turaidas ielā atšķiras ar vietējam tirgum jaunu konceptu, piedāvājot iedzīvotājiem nodarboties ar urbāno dārzniecību, teritorijā ierīkotās speciālās dārziņu vietās audzējot sev tīkamus garšaugus un dārzeņus. Tāpat īpaša uzmanība pievērsta ilgtspējīgas vides risinājumiem, piemēram, rūpējoties par vidi, teritorijā ierīkota lokāla lietus ūdens apsaimniekošanas sistēma.

Banner 280x280

„Teika pēdējos gados ir ievērojami attīstījusies un pārtapusi prestižā un inovatīvā Rīgas apkaimē ar pieejamu satiksmes infrastruktūru, moderniem biznesa centriem un sakārtotu dzīvojamo apbūvi, vienlaikus saglabājot zināmu nesteidzības un miera ostas sajūtu. Esmu pārliecināts, ka „Bonova Latvija” īstenotais projekts „Pagalms 2.0” vēl vairāk nostiprinās Teikas kā iekārojamas dzīves vietas statusu, ko pierāda arī projekta lieliskie pārdošanas rezultāti. Interese par projektu bija liela, un visi dzīvokļi tika izpārdoti jau līdz ēku nodošanai ekspluatācijā,” stāsta „Pagalms 2.0” attīstības vadītājs Elgars Vecvagars.

Saliedētas un vienotas kopienas izjūtu jaunajā dzīvojamo māju projektā palīdzēs radīt un uzturēt arī sporta un rekreācijas aktivitātēm veltīta infrastruktūra – āra trenažieri, funkcionāls bērnu rotaļu laukums un laukums, kur spēlēt basketbolu, kā arī īpaši ierīkotas vietas grilēšanai.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai