abc.lv skaitļos

Lietotāji online115
Aktīvie uzņēmumi25222
Nozares raksti1280
Ekspertu atbildes3041
Pārbūvēs pirms divarpus gadiem Jelgavā atklāto tirdzniecības centru "RAF Centrs" : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Pārbūvēs pirms divarpus gadiem Jelgavā atklāto tirdzniecības centru "RAF Centrs"

Pārbūvēs pirms divarpus gadiem Jelgavā atklāto tirdzniecības centru "RAF Centrs"
Publicitātes foto

Attīstītājs "EfTEN Capital" plāno pārbūvēt 2014.gada vidū Rīgas ielā Jelgavā atklāto tirdzniecības centru "RAF Centrs", aģentūrai LETA apstiprināja uzņēmuma pārstāve Renāta Kaupasa.

Jelgavas būvvaldes informācija liecina, ka ir akceptētas būvniecības ieceres tirdzniecības centra pārbūvei Rīgas ielā 48, kā arī stāvlaukuma izbūvei Rīgas ielā 48b.

Kaupasa apstiprina, ka investīciju fonds plāno pārbūvēt tirdzniecības centru, taču plašākus komentārus nesniedz. Viņa nekomentēja arī, kad darbus plānots sākt, skaidrojot, ka "laiks rādīs".

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka tirdzniecības centrā varētu ienākt vairāki Latvijā un Eiropā zināmi apģērbu tirdzniecības zīmoli, taču uzņēmuma pārstāvji šo informāciju nekomentē.

Banner 280x280

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka "RAF Centrs" atklāts 2014.gada 25.jūlijā.

"RAF Centrs" ir gandrīz 5000 kvadrātmetru liels. Tajā izvietoti 27 mazāki veikali, savukārt lielāko platību aizņem lielveikals "Rimi". Visiem pircējiem pieejama bezmaksas stāvvieta 240 automašīnām. Jaunais tirdzniecības centrs atrodas jaunuzceltā ēkā, kuras būvniecības projektu izstrādājis arhitektu birojs "ARH Stadija" un būvdarbus veicis uzņēmums SIA "NEWCOM Construction". Lielveikala izveidi īstenojis attīstītājs "EfTEN Capital".

Jau vēstīts, ka 25.novembrī Igaunijas fondam "EfTEN Capital" piederošā SIA "Auras centrs" Jelgavas pilsētas būvvaldei iesniedza būvniecības ieceri tirdzniecības centra projektam Cukura ielā, kura paredzētais objekta nomnieks ir veikals "Depo", aģentūru LETA informēja "EfTEN" pārstāvji.

Tāpat ziņots, ka SIA "Auras centrs", kas Lielupes krastā, Cukura ielā Jelgavā plāno būvēt lielveikalu Depo, projektā plāno iekļaut jelgavnieku konstruktīvus ierosinājumus projekta pilnveidošanai, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Renāta Kaupasa.

19.decembrī SIA "Auras centrs" Jelgavas būvvaldei iesniedza lūgumu līdz nākamā gada 21.janvārim pagarināt Cukura ielas projekta būvniecības ieceres izskatīšanas laiku.

Termiņa pagarinājums lūgts, ņemot vērā nepieciešamību precizēt vairākus no sabiedrības saņemtus konstruktīvus ierosinājumus projekta pilnveidošanai, skaidroja Kaupasa. Viņa gan nekomentēja, ar ko saistītas izmaiņas, vien pauda, ka tikšanās laikā Jelgavā saņemti "interesanti ierosinājumi par projektu".

LETA

2016.gada 20.decembrī

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai