abc.lv skaitļos

Lietotāji online113
Aktīvie uzņēmumi25221
Nozares raksti1279
Ekspertu atbildes3041
Rīgā uzsāk ekskluzīvu dzīvokļu ēkas rekonstrukciju : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Rīgā uzsāk ekskluzīvu dzīvokļu ēkas rekonstrukciju

Rīgā uzsāk ekskluzīvu dzīvokļu ēkas rekonstrukciju
Būvkompānija SIA "Selva Būve" ir uzsākusi vēsturiskās ēkas Elizabetes ielā 18, Rīgā rekonstrukciju.

Ēkā tiks izveidoti augstas klases dzīvokļi un komercplatības tās pirmajā stāvā. Objekta pasūtītājs ir SIA "Transit Tandem".

Rolands Orlovskis, "Selva Būve" vadītājs: "Ēka Elizabetes ielā 18 ir vēstures piemineklis - tā celta 1885.gadā un mūsu uzdevums ir tās rekonstrukcija, saglabājot tās fasādes vēsturisko izskatu. Ēkā tiks izveidoti augstas klases dzīvokļi, kā arī koplietošanas telpas ar ekskluzīvu apdari. Darbus objektā paredzēts pabeigt 2014.gada pavasarī".

"Selva Būve" objektā veiks galvenā būvuzņēmēja funkcijas, darba uzdevums ir ēkas rekonstrukcija, saglabājot tās fasādes vēsturisko izskatu. Ēkā tiks veikti demontāžas darbi nenesošajām starpsienām un starpstāvu pārsegumiem līdz sijām, tiks izbūvēti jauni starpstāvu pārsegumi un veikta sienu izbūve. Objektā paredzēts izbūvēt 21 dzīvokli, koplietošanas telpas ar ekskluzīvu apdari un divas komercplatības ēkas pirmajā stāvā ar stikla vitrīnām uz Elizabetes ielu. Objekta projektētājs ir AS "Palast Architekts".

Informāciju sagatavoja Agnese Ruberte, SIA "Selva Būve" pārstāve
Publicitātes foto

Banner 280x280

 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai