abc.lv skaitļos

Lietotāji online107
Aktīvie uzņēmumi25216
Nozares raksti1279
Ekspertu atbildes3041
SIA Kompozītmateriāli – GURIT oficiālais pārstāvis Baltijā : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

SIA Kompozītmateriāli – GURIT oficiālais pārstāvis Baltijā

SIA Kompozītmateriāli – GURIT oficiālais pārstāvis Baltijā

SIA Kompozītmateriāli ir lielākais kompozītmateriālu tirgotājs Baltijas un Skandināvijas valstīs. Mums ir svarīga nepārtraukta izaugsme un attīstība, tādēļ mēs ik dienu strādājam pie tā, lai nodrošinātu saviem klientiem aizvien plašāku produkcijas klāstu. Ar prieku varam paziņot, ka esam kļuvuši par oficiālo GURIT produkcijas pārstāvi Baltijas un Skandināvijas valstīs. GURIT ir vadošais kompozītmateriālu piegādātājs pasaulē, vairāk nekā 30 gadu darbības pieredze ir ļāvusi uzkrāt zināšanas un pieredzi kompozītmateriālu piegādē. GURIT ir nozares inovatori, kas nebaidās meklēt un piedāvāt aizvien jaunus tehnoloģiskos risinājumus. Produkcijas klāstā ir pilns kompozītmateriālu risinājums – kompozītmateriāli, polimēri un epoksīdi, kas ļaus realizēt jebkuru, pat vispārdrošāko, projektu, sākot no mazām detaļām līdz pat liela izmēra konstrukcijām.

GURIT kuģniecībai
GURIT ir pasaules līderis jūras industrijā. Uzņēmums piedāvā augstas klases inovatīvas tehnoloģijas un materiālus, kā arī veic konsultācijas, palīdzot izprast tehnoloģiju darbības principus un plašās lietošanas iespējas ražošanā. Uzņēmums piedāvā plaša spektra kompozītmateriālus visām ar jūrniecību saistītajām nozarēm. Uzņēmums piegādā nozarē vadošo ražotāju kompozītmateriālus, stila šķiedras, oglekļa jeb karbona šķiedras, hibrīdaudumus u.c. audumus, sendvičmateriālus, kas tiek lietoti kā iekšējais slānis un no ārpuses tiek apstrādāti ar kompozītmateriāliem, kā arī augstas klases laminātu. GURIT lamināts ir ar augstas slodzes izturību, jo tā ražošanas procesā tiek veikti rūpīgi, uz zinātniskajiem pētījumiem balstīti, mehāniskās slodzes testi. Lai spētu izgatavot efektīvu laminātu, GURIT ir speciāla pieeja superjahtu rūpnīcām ar peldlīdzekļu arhitektu mehānisko slodžu aprēķiniem, tādēļ uzņēmums var garantēt piegādātās produkcijas kvalitāti un ilgmūžību. GURIT ir svarīgi, lai viņu piedāvātā produkcija attīstītos līdz ar tehnoloģiju progresu, tādēļ nemitīgi tiek meklēti jauni tehnoloģiskie risinājumi. Uzņēmuma mērķtiecīgā inovāciju ieviešana ražošanas procesā tiek novērtēta arī starptautiskā līmenī – 2020. gadā uzņēmums ieguva JECWORLD balvu nominācijā “Inovācijas”.

GURIT viens no svarīgākajiem uzdevumiem ir ļaut klientiem realizēt viņu nospraustos mērķus – uzlabot produkta kvalitāti, padarīt efektīvāku ražošanas procesu, paaugstināt veiktspēju vai samazināt ražotās preces vai iekārtas svaru. GURIT piedāvā ne tikai plašu piedāvājumu, produktus ar izcilu kvalitāti un noturību un tehnisko atbalstu, bet arī plašas inženiertehniskās zināšanas, kas spēj nodrošināt risinājumus ikviena klienta individuālajām prasībām.

SIA Kompozītmateriāli – savas nozares profesionāļi
Mūsu uzņēmuma misija ir nodrošināt ikvienam mūsu klientam tehnisko atbalstu tā, lai klients ne tikai saņemtu sev nepieciešamo produkciju par izdevīgu cenu, bet arī spētu realizēt ikvienu savu projektu. Mūsu klienti ne tikai saņem kvalitatīvu produktu par konkurētspējīgu cenu, bet arī pilnu pēcpārdošanas servisu – nepieciešamības gadījumā konsultējam klientus un kopīgi meklējam klientam vispiemērotākos tehnoloģiskos risinājumus. Mēs apzināmies, ka laiks ir nauda, tādēļ pasūtījumus apstrādājam operatīvi un piegādi Baltijas valstīs veicam vienas darba dienas laikā. Mūsu mājaslapā ir iespējams apskatīt visu mūsu piedāvāto produkciju, kā arī aicinām ikvienu iepazīties ar GURIT produkcijas jaunumiem. Mūsu profesionālie speciālisti ar prieku izstāstīs par GURIT produkcijas priekšrocībām un jūsu uzņēmumam sniegtajām iespējām. Ja tev ir jautājumi – jautā, un mēs atbildēsim!

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai